Thermodam grafitos hőszigetelő rendszer

A grafitos hőszigetelő rendszerek magukban foglalják a grafitos polisztirol lapot, a kivitelezéshez szükséges ragasztót és a rendszer erősítését szolgáló üvegszövet hálót, valamint a vakolatot és az alapzót. Nem tartalmaz kiegészítő anyagokat (Dűbelt, élvédőt, profilokat) ezért a vásárlás során ne feledkezzen, meg, ezekől a termékekről! Webáruházunkban a szükséges kiegészítőket is megvásárolhatja.

Thermodam hőszigetelő rendszer összeállítása/1m2

  1. 1 m2 Grafitos homlokzati polisztirol lap
  2. 5-6kg/m2 Thermodam hőszigetelés ragasztó
  3. 1,1m2 Vakolaterősítő üvegszövet 145g (eddig alaprendszer)
  4. Thermodam díszvakolat 2,5-3,0kg/m2
  5. Vakolat alapozó 0,15-0,2L

Miért a Thermodam grafitos rendszer?

Egyszerű felhasználhatóság, felmelegedés elleni védelem Mindegy, hogy a 15 cm grafitos hőszigetelő rendszer mellett tenné le voksát, vagy az érintett terület sajátosságaiból adódóan a 20 cm-es grafitos szigetelés bizonyul ideálisnak, korántsem mindegy!

Ha vakolat és alapzó nélkül kell!

A grafitos hőszigetelő alaprendszer összeállítása lehetővé teszi, hogy a vakolat és az alapozó kivételével minden szükséges anyagot megvásároljon. Webáruházunkban a nagy népszerűségnek örvendő grafitos szigetelő lapok is elérhetőek 25cm vastagságig. A hagyományos szigetelő lapokkal szemben a grafitos megoldás vékonyabban biztosítja ugyanazt a hőszigetelést.